ABCD

Smaller Default Larger

Szkolenie dla przedstawicieli Przedsiębiorców i Podmiotów Ekonomi Społecznej z obszaru subregionu suwalskiego „Jak wygrać przetarg publiczny prowadzony w oparciu o prawo zamówień publicznych

Fundacja Rozwoju Przedsiębiorczości w Suwałkach zaprasza przedstawicieli Przedsiębiorców oraz przedstawicieli Podmiotów Ekonomii Społecznej na bezpłatne 4- dniowe szkolenie p.t.:

Jak wygrać przetarg publiczny prowadzony w oparciu o prawo zamówień publicznych”,

które dobędzie się w cyklach 2-dniowych.
Pierwszy cykl 30-31 październik 2017r. początek o godz. 9:00
Drugi cykl 6-7 listopad 2017 r. początek o godz. 9:00

Miejsce szkolenia: Hotel*** Szyszko ul. Innowacyjna 3, 16-400 Suwałki

Szkolenie kierowane jest do przedstawicieli Przedsiębiorców i Podmiotów Ekonomi Społecznej z obszaru subregionu suwalskiego (powiat suwalski, sejneński, moniecki, sokólski, augustowski, miasto Suwałki). Zgłosić się na nie mogą również zainteresowani pracownicy (spółdzielni socjalnych, KIS, ZAZ,)

Szkolenie poświęcone będzie kwestiom związanym z szeroko rozumianymi zamówieniami publicznymi. Uczestnicy poznają obowiązujące akty prawne oraz zasady i procedury dotyczące startowania w przetargach i zamówieniach publicznych. Dowiedzą się jak złożyć i jakie dokumenty przedstawić by wygrać przetarg. Szczegółowo omówione zostaną „klauzule społeczne” i zasady ich stosowania.

W programie:

Szkolenie prowadzone będzie zarówno w formie wykładu jak i ćwiczeń praktycznych.

1. Zagadnienia prawne.
  2. Procedury przetargowe, ustalanie wartości zamówienia, sposób zatrudniania osób do wykonania zamówienia
  3. Warunki udziału w postępowaniu, klauzule społeczne jak i kiedy je stosować
  4. Specyfikacja istotnych warunków zamówienia
  5. Praktyczne metody sporządzania formularzy ofertowych

Zapewniamy:

• Profesjonalnego wykładowcę z regionu, catering i materiały szkoleniowe.

Zgłoszenia:

• Składane na formularzu rekrutacyjnym do 25października. osobiście, pocztą, drogą mailową na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.
  • Decyduje kolejność zgłoszeń tylko 10 miejsc.

Karty zgłoszeniowe:

karta zgłoszenia na szkolenie Suwałki